Opetusmenetelmällinen kokeilu

Opetusmenetelmällinen kokeilu -jakson tavoitteena on ollut innostaa opettajia kokeilemaan työssään uudenlaisia tapoja opettaa ja ohjata sekä löytää uusia välineitä oppimisen monipuolistamiseen. Kokeilut ovat olleet monipuolisia ja innostavia ja niitä on toteutettu hienosti omassa työssä ja yhdessä oppilaiden/opiskelijoiden kanssa. Opetusmenetelmälliset kokeilut ovat nostaneet esiin opettajan arjen työssä toteutettavan osaamisen kehittämisen. Verkostomme opettajat ovat innokkaita uudistamaan työtään ja kehittämään opetusta, ohjausta ja oppimisympäristöjä oppilaiden/opiskelijoiden kanssa yhdessä kokeillen!

VUONNA 2015 TOTEUTETUT OPETUSMENETELMÄKOKEILUT ON KOOTTU JULKAISUKSI

9.12.2015 toteutettiin INNOSTAVAA OPETUSTA VERKOSTOSSA -seminaari, jossa esiteltiin vuoden 2015 aikana verkostossa toteutetut 9 hienoa opetusmenetelmäkokeilua.

Edellisenä vuonna 2014 Opetusmenetelmällisessä kokeilussa oli mukana 11 hienoa, innovatiivista kokeilua, joita esiteltiin seminaarissa Hämeenlinnassa joulukuussa 2014. Myös nämä kokeilut on koottu julkaisuksi (tutustu Julkaisut -välilehdellä).

LOMAKE hanketukea kokeiluun vuodelle 2015 saaneelle:

Opetusmenetelmällisen kokeilun suunnitelma ja raportointi 2015

Jos et saa yllä olevan linkin kautta tallennettua raporttia itsellesi word -tiedostona, löydät sen myös tästä:Jaamme myös jatkossa verkoston kesken uudenlaisia pedagogisia ratkaisuja ja tapoja opettaa!


Voit ILMIANTAA INNOSTAVAN OPETUSMENETELMÄN!

Toisen opettajan tai vaikka omasi!
Ilmiannot osoitteeseen: saija.hieta@kktavastia.fi


Lisätietoja:
projektipäällikkö Saija Hieta
saija.hieta@kktavastia.fi
p. 050 4400 459